Wielrennen

Rond Willingen zijn er verschillende routes op de dunne banden mogelijk.

Vanuit Willingen kunnen het Waldeckerland, oostelijke Sauerland en de Medebacher Bucht in een dag op de fiets worden doorkruist. Tochten van 100 tot 120 km door een golvend landschap met lange rolpassages, schitterende uitzichten en culturele highlights zoals Schloss Waldeck en Schloss Arolsen. Maar ook de „ Dreiseentour “, een tocht met de Diemelsee, de Twistesee en de Edersee op de route, is een aanrader.

Afwisselende routes met start in Willingen van de 58 kilometer lange „Abendrunde“ door het westelijk Waldeck tot de 130 kilometer lange „Sauerland Zweiländer-Schleife“. Voor alle routes is een beschrijving beschikbaar als roadbook dat als PDF-document te downloaden is. Het roadbook past eenvoudig in uw shirtzak. Natuurlijk zijn ook de GPS-data te downloaden.

U gaat lekker fietsen en Villa Alinkhof zorgt voor de rest. Het is mogelijk dat wij alle andere zaken van u overnemen. Wij verzorgen uw maaltijd en verschillende dranken staan in de bar. Een uitgebreid ontbijt voor de volgende ochtend en u kunt op pad. U hoeft geen boodschappen te doen of een vaatwasser in te ruimen. Eigenlijk moet in overleg alles mogelijk zijn ‘service op maat’.

Interessante links

Komm auf Touren – Willingen >