Villa Alinkhof

Ruime Groepsaccommodatie

In Villa Alinkhof heeft U de beschikking over 5 zeer ruime gezinsslaapkamers, ieder met een eigen moderne badkamer. Er zijn 2 vierpersoonsslaapkamers en 3 zespersoonsslaapkamers, waarvan 2 met een aangrenzende kamer met 2 bedden … zie de plattegrond>

De badkamers hebben uiteraard een douche, een toilet en 1 of 2 wasbakken en 2 badkamers hebben daarnaast nog een apart ligbad.
Villa alinkhof groepsaccomodatie exclusief vakantie sauerland willingen
Alle kamers hebben 2 king-size bedden van 100 bij 220,de overige bedden zijn 90 bij 200. Alle bedden zijn opgemaakt. Ook alle handdoeken zijn bij de huurprijs inbegrepen!

U beschikt over een grote woonkamer met een zithoek rond de houtkachel (brandhout is inbegrepen bij de huurprijs) en een grote leestafel, een speel- en tv-hoek voor de kinderen en een ruime eetzaal in de Wintergarten (serre). In de professioneel ingerichte keuken vindt u 2 vaatwassers, een grote gasbrander, ingebouwde friteuse, 2 keramische kookplaten, een magnetron, oven en een levensgrote koelkast.

U komt binnen in een grote hal met veel ruimte om (natte) kleding uit te hangen, boven is nog een grote hal, een extra toilet en een groot zonneterras met luxe gas-BBQ. Het huis beschikt over 2 garages (waar u bijvoorbeeld uw ski’s, mountainbikes en motoren kunt stallen) en eigen parkeergelegenheid.

Verder kunt u gebruik maken van de wasmachine en de droger. Er is een LED- tv met DVD aanwezig en een muziekinstallatie met USB- en Ipodaansluiting.

Villa Alinkhof Willingen Sauerland exclusieve groepsaccomodatie vakantieVilla Alinkhof exclusief vakantie groepsaccomodatie willingen sauerland