Vakantiehuis Willingen Sauerland

Villa Alinkhof exclusieve luxe vakantie groepsaccomodatie sauerland willingenVilla Alinkhof is een groot vakantiehuis Willingen in het Sauerland Duitsland, op nog geen 300 kilometer van Utrecht. Het vakantiehuis is rustig gelegen aan de rand van het centrum van Willingen en kijkt uit over het idyllische Ruthenaartal en de 838 meter hoge Ettelsberg.

Ruim Vakantiehuis

In Villa Alinkhof beschikt uĀ over 5 ruime gezinsslaapkamers, ieder met een eigen moderne luxe badkamer. Daarmee biedt Villa Alinkhof ruimte voor groepen van 10 tot 26 personen.

U heeft de beschikking over een ruime woonkamer met een zithoek rond de houtkachel en over een grote leestafel. Er is een aparte speel- en tv-kamer voor kinderen en een ruime eetzaal (serre).

Ook heeft U de beschikking over een professioneel ingerichte keuken, maar het is ook mogelijk dat wij de maaltijden voor u verzorgen.

Vakantie in Willingen Sauerland

Het vakantiehuis Villa Alinkhof is te boeken per week, mid-week of weekend.

Villa Alinkhof Winter vakantie luxe exclusief groepsaccomodatie willingen sauerlandZo is Villa Alinkhof het gehele jaar door de perfecte bestemming voor vakantie, weekend of korte uitstap in het Sauerland. Niet alleen voor grote gezinnen en families, maar ook voor vriendenclubs en andere gezelschappen.